• Stro Paardenstal - cocoon-3
 • Stro Paardenstal - aubiose-1
 • Stro Paardenstal - aubiose-3
 • Stro Paardenstal - productie-2
 • Stro Paardenstal - cocoon-1
 • Stro Paardenstal - aubiose-2
 • Aubiose voor paarden

  De meest zuivere hennepstro, van uitstekende kwaliteit, voor de stal van uw paard

 • Cocoon voor kleindieren

  Deze bodembedekker is goed absorberend, niet stoffig en houdt alle geuren vast.

 • Zoek uw dealer

  Onze producten worden door heel Nederland geleverd. Zoek hier een locatie bij u in de buurt!

Stro Paardenstal

Stro Paardenstal - stro-paardenstal_chanvre_litiere_280

Stro is een traditionele bodembedekker voor een paardenstal. Bij Thielen Aubiose kunt u terecht voor deze bodembedekker in de vorm van Aubiose hennepstro. Aubiose is voor paarden de meest zuivere stro voor gebruik in een paardenstal. Het is het gehele jaar door leverbaar gezien het product gemaakt wordt van vezels welke afkomstig zijn vanuit de hennepplant.

Van Aubiose stro voor uw paardenstal kunt u middels een potstal principe een stalbed maken voor een periode van drie maanden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan of bestel direct uw Aubiose stro voor een paardenstal bij Thielen Aubiose.

Pagina's

Nieuws

 • LET OP: naamsverandering Aubiose

  Vanaf januari 2009 heeft de Franse leverancier van Aubiose de naam gewijzigd in Aubyose. Het strooisel is echter exact hetzelfde gebleven. In de markt worden de producten tegenwoordig dus zowel Aubiose als Aubyose genoemd.

Google pagina's

 • Stro dierenverblijf

  Bent u op zoek naar een vervangend product voor stro in een dierenverblijf? Heeft u dan al eens aan Cocoon of Aubiose gedacht? Deze producten zijn afkomstig van vezels uit de hennepplant. Zij absorberen perfect, zijn niet stoffig en houden veel geuren vast. In paardenstallen word voornamelijk Aubiose toegepast en in een dierenverblijf van een knaagdier, reptiel of vogel biedt Cocoon de uitkomst. Aubiose en Cocoon zijn dus in alle opzichten een goede vervanger voor het reguliere stro en deze producten zijn het gehele jaar door leverbaar. Kom langs in de winkel van Thielen Aubiose of neem contact op voor meer informatie.
 • Stalstrooisel paarden

  Stalstrooisel paarden: geleverd door heel Nederland door Thielen Aubiose uit Tilburg. Als u op zoek bent naar stalstrooisel voor uw paarden dan kunnen wij het u heel gemakkelijk maken. Want in elke gewenste hoeveelheid of verpakking kunnen wij u door heel Nederland van dienst zijn. Door onze eigen transport mogelijkheden zijn wij enorm flexibel en kunnen wij u snel aan het door u gewenste stalstrooisel voor uw paarden helpen. Vraag gerust een offerte aan voor stalstrooisel of neem contact met ons op als u vragen heeft.
 • Stalstrooisel

  Thielen Aubiose is gevestigd in Tilburg en is leverancier van stalstrooisel voor paarden in de vorm van Aubiose hennepstro en voor kleindieren in de vorm van bodembedekker Cocoon. Aubiose en Cocoon zijn perfect geschikt als stalstrooisel gezien het is opgebouwd uit de meest zuivere vorm van hennepstro. Hennepstro heeft een constante kwaliteit is het gehele jaar door leverbaar. Daarnaast breekt het af tot een vruchtbare humus welke een minimale hoeveelheid mest creëert. Informeer eens bij Thielen naar de vele mogelijkheden van stalstrooisel voor paarden of kleindieren. Ook voor een vrijblijvende offerte staat het team van Thielen graag voor u klaar.
 • Stalbedekking

  Thielen Aubiose is al vele jaren leverancier van stalbedekking in de vorm van Aubiose hennepstro en Cocoon. Aubiose is voornamelijk geschikt als stalbedekking voor paarden en Cocoon biedt uitkomst bij kleindieren zoals vogels, knaagdieren en reptielen. Aubiose is een vezel welke afkomstig is van de hennepstengel. Dit product is erg vruchtbaar en het gehele jaar door leverbaar. Daarnaast breekt het snel af waardoor er weinig mest ontstaat. Cocoon absorbeert maar liefst 12 keer meer vocht ten opzichte van stro. Het is niet stoffig en houdt geuren goed vast. Ook Cocoon is afkomstig van de binnenzijde van de hennepstengel. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze vorm van stalbedekking? Neem dan contact op met Thielen of breng een bezoek aan de winkel in Tilburg.
 • Hennepstro dieren

  Thielen is Nederlands importeur van Aubiose en Cocoon hennepstro. Dit hennepstro is perfect bruikbaar als bodembedekking in stallen of dierenverblijven. De Aubiose word voornamelijk ingezet bij paardenstallen en Cocoon wordt als bodembedekker toegepast voor kleindieren zoals vogels, reptielen en knaagdieren. Dit hennepstro word zowel aan particulieren als aan bedrijven en agrariërs geleverd. Hennepstro absorbeert super goed, is niet stoffig en houdt geuren vast. Kom langs in de winkel van Thielen in Tilburg of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
 • Hennep strooisel

  Thielen Aubiose is al vele jaren importeur en verkooppunt van hennep strooisel. Dit hennep strooisel wordt in de vorm van Aubiose en Cocoon door het hele land verkocht middels diverse verkooppunten. Hennep is een eenjarige plant welke snel groeit en hierdoor is hennep strooisel dan ook het gehele jaar leverbaar. Waar Aubiose hennepstro perfect geschikt is voor gebruik in de stal van uw paarden biedt Cocoon de uitkomst als bodembedekker voor kleindieren. Neem vrijblijvend contact op met Thielen voor het leveren van hennep strooisel of neem een kijkje op de website en zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt.
 • Cocoon voor kleindieren

  Cocoon voor kleindieren is de ideale bodembedekker voor uw vogels, kippen, knaagdieren, reptielen en zo meer. Cocoon voor kleindieren wordt op veel plaatsen in Nederland aangeboden. Kijk op de website voor het dichtstbijzijnde verkooppunt voor Cocoon. Cocoon voor kleindieren wat door Thielen Aubiose wordt aangeboden wordt gemaakt van de binnenkant van de hennepstengel. Zo ontstaat een super zacht materiaal zonder scherpe kantjes.
 • Bodembedekking vogels

  Bent u op zoek naar een goed absorberende geur vasthoudende bodembedekking voor uw vogels? Kom dan eens langs in de winkel van Thielen in Tilburg. Hier kunt u terecht voor Cocoon, de bodembedekker voor alle kleindieren zoals vogels, reptielen en knaagdieren. Cocoon is een zacht product afkomstig van de hennepstengel. Het is het gehele jaar door leverbaar in zakken van 1, 3 en 20 kg. Bent u benieuwd naar de voordelen van de bodembedekking Cocoon ten opzichte van stro of houtkrullen? Laat u dan adviseren bij Thielen Aubiose.
 • Bodembedekking reptielen

  Thielen levert naast diervoeders en meststoffen ook producten welke inzetbaar zijn als bodembedekking. Op het gebied van reptielen is het product Cocoon een echte aanrader. Cocoon absorbeert veel meer vocht ten opzichte van houtkrullen en stro, het houdt geuren vast en is niet stoffig. Deze bodembedekking voor reptielen is opgebouwd uit vezels van de binnenzijde van een hennepstengel. Het is erg zacht en leverbaar in verpakkingen van 1, 3 en 20 kg. 
 • Bodembedekking paardenstal

  Thielen is al vele jaren leverancier van Aubiose hennepstro, de perfecte bodembedekking voor uw paardenstal. Deze bodembedekking wordt zowel aan agrariërs, particulieren en bedrijven geleverd. Aubiose hennepstro is een uitstekend product als bodembedekking voor uw paardenstal omdat het een constante kwaliteit heeft en het gehele jaar door leverbaar is. Aubiose is een vezel afkomstig uit de hennepplant. Naar verloop van tijd breekt dit product snel af tot een vruchtbare humus waardoor er de hoeveelheid mest minimaal blijft. Bent u op zoek naar een geschikte bodembedekking voor uw paardenstal? Informeer dan eens bij Thielen Aubiose in Tilburg. De Aubiose hennepstro wordt door heel Nederland geleverd.
 • Bodembedekking knaagdieren

  Cocoon is perfect inzetbaar als bodembedekker in het verblijf van uw knaagdieren. Het absorbeert 4 keer meer dan houtkrullen en maar liefst 12 keer meer dan stro. Cocoon is niet stoffig en houdt geuren vast. Het is een zachte bodembedekking voor knaagdieren zonder scherpe punten. In de winkel van Thielen kunt u terecht voor deze bodembedekking. Cocoon is leverbaar in verpakkingen van 1, 3 en 20 kg. Laat u adviseren in de winkel aan de Hultenseweg 79 in Tilburg of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.